În urma demersurilor efectuate de prefectul Liviu Alexandru Miroșeanu, s-a primit avizul ca pe DN11, pe podul de peste râul Trotuș, zona Onești, in urma lucrărilor de reabilitare, ce se executa etapizat, sa fie reluata circulația pe pod in ambele sensuri, cu semnalizarea zonei asigurată corespunzător de Serviciul Rutier al I.P.J. Bacau și antreprenorul general responsabil de executarea lucrărilor de reabilitare

În urma demersurilor efectuate de prefectul Liviu Alexandru Miroșeanu, s-a primit avizul ca pe DN11, pe podul de peste râul Trotuș, zona Onești, in urma lucrărilor de reabilitare, ce se executa etapizat, sa fie reluata circulația pe pod in ambele sensuri, cu semnalizarea zonei asigurată corespunzător de Serviciul Rutier al I.P.J. Bacau și antreprenorul general responsabil de executarea lucrărilor de reabilitare.
Astfel, in aceasta perioada, se poate circula pe ambele sensuri in zona, cetățenii fiind rugați să respecte semnalizarea aferentă astfel încât traficul sa se desfășoare fara incidente.