În ședința din martie a Colegiului Prefectural al județului Bacău au fost prezentate trei planuri de măsuri specifice pentru protejarea sănătății în perioada premergătoare și în timpul sărbătorilor pascale din anul 2018

Astăzi, 19 martie 2018, de la ora 11.00, la sala mică a Palatului Administrativ, a avut loc ședința Colegiului Prefectural, condusă de prefectul și subprefectul județului, respectiv doamna Maricica-Luminița Coșa și domnul Valentin Ivancea.

Ședința a avut pe ordinea de zi prezentarea, analiza și aprobarea a trei planuri de măsuri, respectiv a Planului de măsuri, în sistem integrat, a structurilor M.A.I. din județul Bacău la activitățile de menținere și asigurare a climatului de siguranță publică în perioada sărbătorilor pascale, a Planului comun de acțiuni ce vor fi înterprinse în Bacău pentru protejarea sănătății în perioada premergătoare și în timpul sărbătorilor pascale din anul 2018 de către Direcția de Sănătate Publică, Direcția Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor, Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorilor, precum și a Planului de acțiuni pentru realizarea în județul Bacău a obiectivelor derivate din programul de guvernare 2018 – 2020.

Prefectul județului a solicitat să fie respectate cu strictețe măsurile pentru siguranța populației și alimentelor, mai ales în această perioadă a pregătirii pentru sărbătorile pascale.

Materialele de ședință  pot fi consultate pe site-ul instituției, accesând link-ul: http://www.prefecturabacau.ro/meniu-stanga/grupuri-de-lucru/colegiul-prefectural/.