În ședința Colegiului Prefectural, prefectul Leonard Ioan Bulai s-a adresat cu deschidere pentru o colaborare care să ducă la performanță cu aportul prompt, eficient și profesionist al tuturor factorilor decidenți

Prefectul Leonard Ioan Bulai, alături de cei doi subprefecți, Tudorița Lungu și Narcis Jitaru, a susținut ședința Colegiului Prefectural din această lună, astăzi, 18 martie 2021, de la ora 11.00, în cadrul căreia a fost prezentat Raport privind realizarea obiectivelor derivate din Programul de Guvernare pentru anul 2020 și Planul de acțiuni pentru realizarea în județul Bacău a obiectivelor derivate din Programul de Guvernare.

Totodată, în cadrul ședinței, directorul Direcției de Sănătate Publică (DSP) Bacău, dr.Mihaela Arim, a prezentat aspecte privind monitorizarea unităților de învățământ din județul Bacău privitor la respectarea măsurilor de prevenire a infecției cu virusul SARS-COV-2 și directorul Agenției pentru Protecția Mediului Bacău (APM), Petrică Ilieș, a prezentat Raportul privind activitatea desfășurată de APM Bacău în anul 2020.

Fiind prima ședință a Colegiului Prefectural pentru prefectul Leonard Ioan Bulai, ședință organizată în sistem audiconferință și cu participarea fizică a directorilor DSP și APM pentru prezentarea temelor cuprinse pe ordinea de zi, prefectul s-a adresat membrilor Colegiului Prefectural cu deschidere pentru o colaborare care să ducă la performanță cu aportul prompt, eficient și profesionist al tuturor factorilor decidenți:

„Ne întâlnim astăzi, pentru prima dată, într-un for decizional important pentru județul Bacău. Suntem conducătorii unor instituții ale statului care au datoria de a oferi prompt și eficient serviciile necesare cetățenilor bacăuani, adică și fiecăruia dintre noi.

Vă adresez rugămintea, imperios necesară, de a continua actul administrativ profesionist pe care îl faceți, astfel  încât să fie respectate standardele serviciilor publice pe care le oferiți.

Aveți în mine un partener deschis colaborării în sensul enunțat mai sus.

Totodată, vă solicit să fiți alături de noi în toate demersurile pe care le întreprindem pentru asigurarea serviciilor publice în condiții de maximă siguranță și protecție atât pentru angajați, cât și pentru beneficiari, aceștia fiind cetățenii județului Bacău.

Pentru aceasta, este important să fructificați posibilitățile de a vă optimiza și consolida resursele umane, informaționale și tehnice.

Eu cred și sper  într-o colaborare care să ducă la performanță.”, a precizat prefectul Leonard Ioan Bulai în cadrul ședinței.

 

Materialele de ședință pot fi vizualizate accesând link-ul:  https://bc.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/alte-activitati/colegiul-prefectural/