În ședința Colegiului Prefectural de astăzi, 27 iunie a.c., au fost analizate planuri de acțiuni specifice sezonului de vară și dinamica câștigurilor salariale în urma aplicării legilor specifice

 

Astăzi, 27 iunie 2018, de la ora 11.00, prefectul județului Bacău, doamna Maricica-Luminița Coșa, a condus, împreună cu subprefectul județului, domnul Valentin Ivancea, ședința Colegiului Prefectural.

Ordinea de zi a cuprins teme privind o analiză a câștigurilor salariale în urma aplicării Legii unitare a salarizării și a noului Cod fiscal, acțiunile planificate a se desfășura în perioada 15 iunie – 15 septembrie, de către Inspectoratul de Poliție Județean, Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență „Mr. Constantin Ene” și Gruparea de Jandarmi Mobilă, precum și stadiul realizării măsurilor stabilite prin raportul de control la Direcția de Sănătate Publică Bacău.

Materialele de ședință  pot fi consultate pe site-ul instituției, accesând link-ul: http://www.prefecturabacau.ro/meniu-stanga/grupuri-de-lucru/colegiul-prefectural/.