În județul Bacău continuă să se desfășoare ședințele cuprinzând ceremonia de constituire a consiliilor locale

În această perioadă se desfășoară ședințele cuprinzând ceremonia de constituire a consiliilor locale/consiliului județean, cu participarea consilierilor validați în baza rezultatelor obținute la alegerile locale ce au avut loc în data de 27 septembrie 2020.
Sedințele se desfășoară în prezența prefectului, subprefecților sau a unui reprezentant al Instituției Prefectului – județul Bacău, desemnat prin ordin al prefectului.
De asemenea, se vor asigura condițiile sanitare și se vor respecta măsurile legale pentru evitarea răspândirii noului coronavirus SARS CoV2.

Față de ședințele desfășurate până acum, astăzi, 2 noiembrie s-a  desfășurat ședința de constituire a consiliului local la Strugari – ora 11.00.

Marți, 3 noiembrie 2020, se vor desfășura ședințele de constituire a consiliului local la Coțofănești și Bogdănești – ora 14.00, precum și la Oituz – ora 16.00.

Miercuri, 4 noiembrie 2020, se va desfășura ședința de constituire a consiliului local la Urechești – de la ora 12.00.

Joi, 5 noiembrie 2020, se va desfășura ședința de constituire a consiliului local la Berzunți – ora 11.00

Urmează a fi stabilite și celelalte ședințe pentru finalizarea constituirii consiliilor locale în toate cele 93 de unități administrativ –teritoriale.