Grădinița cu Program Prelungit nr. 10 Onești, structură a Școlii Gimnaziale nr. 1 Onești își reia cursurile cu prezență fizică

Joi, 21 octombrie 2021, s-a desfășurat ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bacău, (C.J.S.U. Bacău), în sistem audio-conferinţă, condusă de subprefectul cu atribuţii de prefect, doamna Tudoriţa Lungu.

În urma analizei situației epidemiologice la nivelul Grădiniței cu Program Prelungit nr. 10 Onești, structură a Școlii Gimnaziale nr. 1 Onești, se ridică măsurile stabilite în Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 104 din 05.10.2021, privind aprobarea scenariului de funcționare pentru Grădinița cu Program Prelungit nr. 10 Onești, structură a Școlii Gimnaziale nr. 1 Onești.

Astfel, cursurile vor fi reluate cu prezență fizică a preșcolarilor în instituția de învățământ menționată, conform propunerii Consiliului de Administrație al Școlii Gimnaziale Nr. 1 Onești, avizate favorabil de Inspectoratul Școlar Județean Bacău și Direcția de Sănătate Publică Județeană Bacău.

Hotărârea nr. 114 a C.J.S.U. Bacău poate fi vizualizată accesând link-ul: https://bc.predectura.mai.gov.ro/informare-publica-covid-19/.