Extinderea Radioterapiei şi modernizarea UPU

Extinderea Radioterapiei şi modernizarea UPU + construirea Heliportului sunt dovada concretă că #echipa social-democrată din Bacău chiar a făcut o prioritate din sănătate. Din sănătatea pentru toți.
Cele două investiții medicale majore, finalizate şi puse în funcțiune la SJU Bacău într-o perioadă extrem de complicată sub aspect economic, furnizează un contrast net, elocvent cred eu, între cei care chiar fac şi cei care doar vorbesc, fără să facă nimic.
Am evocat, în prezența ministrului Sănătății, dl. Alexandru Rafila, nevoia ca imobilului fostului Spital Municipal să fie integrat circuitului medical al SJU, în acord cu soluția pe care ministerul a prescris-o încă din primăvară.
Este singura soluție de a finaliza această clădire, aflată de 15 ani în stadiul de şantier, şi de a da sens unei construcții de ale cărei servicii medicale complete băcăuanii trebuiau să beneficieze de mult, dar nu au beneficiat niciodată.
Nesăbuința primarului Viziteu, care nici până în prezent nu a dat curs soluției avansate de Ministerul Sănătății, reconfirmă tot ce am spus în ultima vreme, cu vârf şi îndesat: municipalitatea este condusă de o persoană care generează probleme, dar nu rezolvă problemele Bacăului, primarul însuşi fiind un obstacol evident în calea dezvoltării oraşului.