Audiențe acordate de către prefect

Prefectul Județului Bacău, domnul Lucian-Gabriel BOGDĂNEL, acordă audiențe conform următorului program: în fiecare zi de miercuri, între orele 10.00 – 12.00, la sediul Instituției Prefectului – județul  Bacău, situată la adresa: str. Mărășești nr. 2, municipiul Bacău.

Pentru înscrierea în audiență, vă rugăm să completați formularul electronic situat aici. Data și ora la care sunteți programat va fi comunicată pe adresa de e-mail completată în formular sau telefonic la numărul menționat în formular. Alternativ, înscrierea în audienţă se face şi în temeiul unei cereri scrise sau la adresa de mail secretariat@prefecturabacau.ro.

Modalitatea de acordare a audiențelor:

Înscrierea în audienţă se poate face online, pe site-ul oficial al Instituţia Prefectului- Judeţul Bacau, bc.prefectura.mai.gov.ro, prin completarea unui formular de înscriere şi transmiterea acestuia. Solicitarea este preluată de consilierii din cadrul Compartimentului Relaţii Publice şi înregistrată în registrul de audienţă.

Solicitantului i se vor comunica, la datele de contact transmise sau la adresa de mail de pe care s-a făcut solicitarea de audienţă, numărul de ordine, data şi ora la care va fi primi în audienţă de către prefect.

Persoanele pot solicita acordarea unei audienţe şi adresându-se direct Compartimentului Relaţii Publice, la Camera 15 aflată la parterul Palatului Administrativ, unde vor primi un bon de ordine şi informaţii privind ora şi locul desfăşurării audienţei.