Deplasări ale prefectului Liviu Miroșeanu la Serviciul de Ambulanță Bacău și Spitalul din Onești

Prefectul Liviu Miroșeanu a avut o întrevedere  cu directorul Serviciului de Ambulanță Județean Bacău, Aura Crețu, în cursul zilei de duminică, 29 martie 2020. Discuțiile purtate au vizat o analiză  a disponibilității și posibilității asigurării serviciului în ture.

„Serviciul de Ambulanță este un pion principal în salvarea de vieți omenești și, la nivelul județului Bacău, ne asigurăm de buna funcționare a acestuia”, a declarat prefectul Miroșeanu.

Totodată, prefectul Liviu Miroșeanu s-a deplasat, împreună cu doamna Mihaela Arim, directorul Direcției de Sănătate Publică Județeană, Bacău, la spitalul din Onești,  spital suport pentru tratarea bolnavilor infectați cu COVID-19, iar una dintre concluzii este că unitatea medicală este pregătită să primească pacienți, în caz de nevoie. „La spitalul din Onești, am vrut să mă asigur că ceea ce este pus pe hârtie există și în realitate. Nu putem să ne permitem să avem întârzieri cu amenajarea spațiilor medicale în această perioadă și am ținut să mă încredințez că nu există disfuncționalități la acest spital, chiar dacă există și unele opinii contrare. Important este să discutăm, să comunicăm și să găsim cele mai bune soluții”, a precizat prefectul Miroșeanu.