Comunicat

👩‍🚒🚒 Prefectul județului Bacău, domnul Lucian Bogdănel, a participiat luni după-amiaza la Concursul „Prietenii pompierilor”, organizat la Tg. Ocna, unde peste 200 de elevi şi cadre didactice din 13 localități s-au întrecut în cadrul probelor gândite de organizatorii de la ISUJ Bacău – Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Bacău.

👏 Competiția şcolară, devenită o tradiție în județul Bacău, a fost organizată cu implicarea Inspectoratului Școlar Judeţean Bacău, a Colegiului Național Costache Negri Tg. Ocna, a primarului staţiunii Tg. Ocna, domnul Cristian-Aurelian Ciubotaru, precum şi a Consiliul Județean Bacău, care a asigurat premiile acordate la finalul competiției.

🤝 “Copiii au învățat de la lucrătorii ISUJ deprinderi şi informații utile, necesare în gestionarea situațiilor neprevăzute. Şi au mai învățat ceva: sentimentul apartenenței la o echipă ai cărei membri sunt unii pentru alții, gata să-şi sară în ajutor unul altuia dacă situația o cere. Concursul de azi nu putea fi un succes fără implicarea primarului Cristian-Aurelian Ciubotaru, motorul administrativ al stațiunii Tg. Ocna, şi fără sprijinul consecvent oferit de Consiliul Județean Bacău, care a asigurat fondul de premiere. Felicitări câştigătorilor, cinste participanților!” – a declarat domnul prefect Lucian Bogdănel.

DETALII:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=629246392579095&id=100064812185752