Astăzi, 28 septembrie 2018, la sala mare a Palatului Administrativ, s-a desfășurat ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, condusă de subprefectul județului Bacău, domnul Valentin Ivancea.

Cu această ocazie a fost sărbătorită, în avans, Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice, 1 octombrie, fiind acordate Diplome de excelență reprezentanților pensionarilor băcăuani pentru activitatea desfășurată pentru sprijinirea acestora.

Subprefectul județului, domnul Valentin Ivancea a adresat un mesaj de apreciere celor prezenți:

„Vă asigur că Instituția Prefectului – județul Bacău vă promovează toate inițiativele care vă ajută. Vă felicit că ați ajuns la o vârstă la care contează înțelepciunea. Treecerea timpului lasă în urmă tinerețea, exaltarea, puterea și determinarea și aduce stabilitatea, echilibrul, înțelepciunea. Noi, dacă avem inteligența de a fructifica experiența dumneavoastră, această societate poate devein mai bună. Vă doresc sănătate, putere și impliniri întru mulți ani!”.

  Prefectul județului Bacău, doamna Maricica Luminița Coșa, urează tuturor persoanelor „născute mai devreme” multă sănătate, viață lungă și liniștită alături de cei dragi!

La mulți ani!