Astăzi, 20 decembrie 2019, s-a desfășurat festivitatea de învestire în funcția de subprefect al județului Bacău a doamnei Maricica Luminița Coșa, sub conducerea ministrului afacerilor interne, domnul Ion-Marcel Vela, în sistem videoconferință

Astăzi, 20 decembrie 2019, de la ora 10.00, la sala mică a Palatului Administrativ Bacău s-a desfășurat festivitatea de învestire în funcția de subprefect al județului Bacău a doamnei Maricica Luminița Coșa, sub conducerea ministrului afacerilor interne, domnul Ion-Marcel Vela, în sistem videoconferință

Evenimentul este prilejuit de emiterea Hotărârii de Guvern nr. 951/18.12.2019 privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Bacău de către doamna Maricia Luminița Coșa.

În calitate de subprefect, după ce, în urmă cu 3 luni, a încetat exercitarea funcției de prefect al județului Bacău, doamna Maricica-Luminița Coșa a mulțumit tuturor pentru sprijinul acordat în calitate de prefect, dar și în formarea sa profesională și și-a exprimat convingerea că va duce mai departe proiectele instituției prefectului, împreună cu prefectul Liviu Alexandru Miroșeanu, aparatul de lucru al Instituției Prefectului- județul Bacău și toate instituțiile colaboratoare, așa cum a făcut atunci când era prefect: „indiferent că era seară, că era dimineață, că era sâmbătă, duminică, Paște, Revelion sau Crăciun, împreună gestionam situațiile de urgență”.

Prefectul Liviu Alexandru Miroșeanu și-a exprimat mulțumirea pentru faptul că s-a completat echipa de conducere de la nivelul Instituției Prefectului – județul Bacău, adresând felicitări doamnei Maricica Luminița Coșa pentru învestire.

 „Sunt convins că, împreună, vom face tot ceea ce este necesar să depășim momentele mai puțin bune din punct de vedere administrativ privind ordinea și siguranța cetățeanului în perioada sărbătorilor de iarnă sau împotriva factorilor de risc specifici. Ne cunoaștem de peste 25 de ani și am colaborat pe diverse paliere. Acesta este un nou început de colaborare, într-o altă etapă, în interesul cetățeanului și a societății în care trăim și sunt convins că, împreună, ca echipă, alături de toate celelalte instituții, vom avea succes”.