Actualizare privind situația în județul Bacău în urma căderilor de zăpadă

Pe drumurile naționale și județene de pe raza județului se circulă, în condiții de iarnă, partea carosabilă fiind umedă și, parțial, acoperită cu zăpadă.
​La ora 16.00, au mai rămas 2414 de consumatori afectați în 2 localități afectate parțial și 2, total, 3 linii și 24 posturi de transformare asupra cărora se lucrează, situația fiind în dinamică.
​De la nivelul Serviciului județean de drumuri și Direcției regionale de drumuri naționale – Secția Bacău, se acționează cu 15 utilaje pe drumurile județene și 20 de utilaje pe drumurile naționale, pentru răspândire de material antiderapant și degajarea zăpezii.
​Nu sunt blocaje și nu sunt semnalate alte probleme deosebite, până la această oră.
​Se va acționa, în continuare, cu structurile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și Comitetele locale pentru acordarea sprijinului necesar cetățenilor aflați în dificultate, remedierea cât mai rapidă a deficiențelor în alimentarea cu energie electrică și dejagarea carosabilului pentru facilitarea traficului și accesului, sub coordonarea prefectului și subprefectului județului Bacău.