Subprefectul județului Bacău, domnul Valentin Ivancea a participat la conferința de presă prilejuită de semnarea contractului de finanțare pentru proiectul “Reparații capitale, modernizare și eficientizare energetică-Spital Municipal Sfântul Ierarh Dr.Luca Onești”

Astăzi, 1 octombrie 2018, subprefectul județului Bacău, domnul Valentin Ivancea a participat, alături de  preşedintele Consiliului Judeţean Bacău, domnul Sorin Braşoveanu, precum şi de parlamentarii bacăuani, senator Dragoş Benea şi deputat Theordora Şotcan, la conferința de presă prilejuită de semnarea contractului de finanțare pentru proiectul “Reparații capitale, modernizare și eficientizare energetică-Spital Municipal Sfântul Ierarh Dr.Luca Onești”.
Proiectul a fost depus în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, axa prioritară 3, prioritatea de investiții 3.1, operațiunea b – Clădiri publice. Valoarea totală a proiectului este de 28,855,393.52 lei, din care 98% reprezintă finanțare europeană și 2% contribuții proprii. Durata de implementare a proiectului este de 2 ani de la data semnării contractului de finanțare.