Subprefectul Narcis Jitaru a finalizat cele 2 etape ale vaccinării: „Prin vaccinare ne creștem șansele să ne întoarcem cât mai repede la normalitate!”

„Am finalizat și ultima etapă a procesului de vaccinare cu serul de la AstraZeneca. Este un gest pe care îl consider un semn al responsabilității pe care toți o avem față de cei din jur și mai ales de apropiații noștri. De acum înainte, voi fi mai liniștit când voi fi alături de părinți, de rudele mai în vârstă și de apropiați, pentru că știu că am făcut ceea ce trebuie pentru a-i proteja! Și voi continua să respect măsurile igienico-sanitare de protecție.

Am avut și eu COVID-19, iar persoane apropiate mie au suferit, la rândul lor, de pe urma acestei boli.

Prin urmare, consider că trebuie să ne implicăm cu toții pentru a crește numărul vaccinărilor. În felul acesta, ne creștem șansele să ne întoarcem cât mai repede la normalitate!

Țin să mulțumesc echipei de medici și asistenți, precum si primarului orașului Comănești Viorel Miron, pentru foarte bună organizare a centrului de vaccinare și condițiile sanitare atent respectate, pentru ca fiecare beneficiar al vaccinului să se simtă protejat și sigur în administrarea lui”, a precizat subprefectul  județului Bacău, Narcis Jitaru.