Subprefectul Narcis Jitaru a felicitat absolvenții nivelului postliceal – asistenți medicali generaliști de la Colegiul „Mihai Eminescu” Bacău

La sala Ateneu a Filarmonicii „Mihail Jora” din Bacău, s-a desfășurat astăzi, 2 iulie 2021, cursul festiv al absolvenții nivelului postliceal – asistenți medicali generaliști de la Colegiul „Mihai Eminescu” Bacău.

Subprefectul Narcis Jitaru a participat la festivitate, în cadrul căreia a asistat la depunerea jurământului de către viitorii asistenți medicali.

Cu această ocazie, subprefectul județului Bacău s-a adresat tinerilor absolvenți cu un mesaj de apreciere și susținere: „De fiecare dată când văd o ambulanţă care are aprinse semnalele luminoase ridic un gând către Dumnezeu pentru a-i ajuta pe pacienţi şi pe cei din cadrul echipajului medical.  Nu este un merit, ci un lucru care mi-a fost transmis în familie, împreună cu convingerea că, de multe ori, Dumnezeu lucrează prin oameni. Iar, de astăzi înainte, cred că Dumnezeu va lucra şi prin dumneavoastră! Îmi place să cred că viziunea asupra vieţii a devenit mult mai complexă în urma anilor de şcoală pe care îi finalizaţi astăzi! Dar acesta este doar începutul! Vă îndemn să încercaţi să vă autodepăşiţi mereu!

Am totală încredere în profesorii care v-au instruit şi v-au îndrumat şi, cu această ocazie, le mulţumesc pentru efortul pe care l-au depus pe parcursul pregătirii dumneavoastră. Începând cu anul trecut, la nivelul Instituţiei Prefectului, ne-am confruntat cu multe situaţii în care personalul medical a jucat un rol crucial pentru binele locuitorilor din judeţul Bacău. De aceea, sunt bucuros că, de astăzi înainte, vom putea conta şi pe ajutorul unora dintre dumneavoastră.

Vă aşteaptă o carieră plină de provocări, dar şi de împliniri profesionale.  Vă felicit şi vă mulţumesc pentru alegerea de a urma cursurile acestei şcoli şi pentru tot ce aţi realizat pe plan profesional!

Vă doresc succes!”.