Ședința Grupului de lucru pentru monitorizarea stadiului eliberării avizelor/autorizațiilor și desfășurării activităților necesare executării lucrărilor pentru realizarea proiectului „Construcția variantei de ocolire Bacău”

Am coordonat astăzi, 18 octombrie, ședința de lucru privind exproprierile pentru terenurile ai căror proprietari nu au fost identificați și care fac parte din coridorul de expropriere aflat pe amplasamentul aprobat prin H.G. nr.620/2013.
La ședință au fost convocați primarii din localitățile Săucești, Sărata, Letea Veche, reprezentanții OCPI Bacău și reprezentanții constructorului.

Soluții: primăriile vor acorda sprijin pentru întocmirea planurilor parcelare necesare definitivării documentațiilor cadastrale și vor întocmi un memoriu justificativ pentru suprafețele de teren pentru care nu au fost identificați proprietarii.

Constructorul, cu o remarcabilă mobilizare, execută la acest moment lucrări de așternere a stratului asfaltic de bază pe Obiectul 3 al Variantei Ocolitoare Bacău (km 3+950 – km 4+550, legătură DN2 cu DN 11, zona Nicolae Bălcescu).
S-au asfaltat deja primii 600 de metri.