Ședință de lucru în sistem videoconferință cu Prim-ministrul Guvernului României – acțiunile de vaccinare tip „maraton” au succes

Marți, 24 mai 2021, prefectul Leonard-Ioan Bulai și subprefectul Tudorița Lungu au participat la ședința de lucru desfășurată cu toate instituțiile prefectului în sistem videoconferință, de la ora 16.00.

Ședința a fost condusă de Prim-ministrul Guvernului României, domnul Florin-Vasile Cîțu, alături de ministrul afacerilor interne, domnul Lucian Nicolae Bode, concomitent cu activitatea privind campania de vaccinare anti-SARS-Cov2.

La videoconferință au participat și șefii structurilor teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne și directorul Direcției de Sănătate Publică.

Analiza a vizat modul de desfășurare a campaniei de vaccinare în județe, stadiul derulării acțiunilor de vaccinare tip „maraton”, „door to door” și prin intermediul echipelor mobile. Premierul a evidențiat reușita acțiunilor derulate deja în unele orașe și commune, chiar și în județul Bacău.

Pentru a asigura disponibilitatea vaccinului pentru toți românii și a aduce  vaccinul cât mai aproape de cetățeni, premierul a solicitat intensificarea eforturilor pentru continuarea campaniei de  vaccinare, în special în mediul rural.