Prin Hotărârea CJSU Bacău nr. 76 din 26 mai a.c., s-au modificat scenariile după care elevii vor participa la cursuri – toți elevii merg la școală după scenariul verde începând din 27 mai 2021

Miercuri, 26 mai 2021, s-a desfășurat ședința extraordinară a C.J.S.U. Bacău, în sistem audio-conferință, în care a fost analizată situația privind incidența cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile în localitățile din județul Bacău, condusă de prefectul Leonard Bulai.

Prin Hotărârea Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Bacău nr. 76 din 26 mai a.c., elevii vor participa la ore după noi scenarii. Toți elevii merg la cursuri după scenariul verde, respectiv  prin participare zilnică a tuturor preșcolarilor și elevilor în unitățile de învățământ, cu respectarea și aplicarea tuturor normelor de protecție.

Scenariile se aplică de joi, 27 mai 2021.

Hotărârea C.J.S.U. Bacău nr. 76 prevede că „scenariile de funcționare pentru unitățile de învățământ preuniversitar din județul Bacău se vor actualiza ori de câte ori este nevoie, în funcție de situația epidemiologică la nivelul fiecărei localități, cu excepția situației în care localitatea intră în carantină”.

Hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bacău pot fi vizualizate în întregime accesând link-ul: https://bc.prefectura.mai.gov.ro/informare-publica-covid-19/