Prefectul Sorin Ailenei a discutat cu reprezentanți din industria vinului posibilitatea organizării la Bacău a unui eveniment dedicat atât producătorilor, cât și cumpărătorilor industriali

          În cadrul întâlnirii avute astăzi, 16 septembrie 2020, cu Cristian Bunea – președintele Scaunului Cavaleresc Bacău din cadrul Ordinului European al Cavalerilor Vinului, cu sediul la Viena și ing. Cristian Niculiță, antreprenor în cadrul industriei vinului, prefectul Sorin Ailenei a discutat posibilitatea organizării la Bacău a unui eveniment de amploare care să aibă în centrul atenției atât producătorii, cât și cumpărătorii.

          „Ne dorim ca un astfel de eveniment să fie organizat la începutul anului următor și să aibă toate șansele să devină tradiție. Chiar dacă în județul Bacău nu sunt producători foarte importanți de vin, asta nu înseamnă că nu putem facilita întâlnirea acestora cu producătorii autohtoni și cumpărătorii, mari și mici, eventual și din afara granițelor țării. Ne dorim dezvoltarea acestei ramuri și la noi”, a precizat prefectul județului Bacău, Sorin Ailenei.