Prefectul Liviu Alexandru Miroşeanu a participat la şedinţa de lucru cu directorii unităţilor de învăţământ preuniversitar din Comăneşti

 

Prefectul Liviu Alexandru Miroşeanu a participat astăzi, 5 februarie 2020, alături de inspectorul şcolar general, Ida Vlad, la şedinţa de lucru cu directorii unităţilor de învăţământ preuniversitar din Comăneşti, organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău.

În cadrul şedinţei, au fost discutate aspect privind procedura de transfer a elevilor, constituirea şi funcţionarea consiliului de administraţie al unităţii de învăţământ, precum şi organizarea şi desfăşurarea învăţământului liceal – forma de învăţământ seral.

Acţiunea face parte din seria şedinţelor organizate cu toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţ, în perioada 5-6 februarie 2020.

Prefectul judeţului a atras atenţia asupra necesităţii imperative de a lua toate măsurile igienico-sanitare pentru a evita îmbolnăvirile, dată fiind răspândirea cazurilor mortale de coronavirus transmis participanţilor susţinerea şi deschiderea sa pentru toate măsurile şi activităţile ce sunt necesare astfel ca învăţământul bacăuan să dezvolte calităţile şi capacităţile tinerilor şi formarea unor caractere puternice pentru noile generaţii.  Totodată, a atras atenţia asupra necesităţii imperative de a lua toate măsurile igienico-sanitare pentru a evita îmbolnăvirile, dată fiind răspândirea cazurilor mortale de coronavirus.