Prefectul Liviu Alexandru Miroșeanu a avut astăzi o întrevedere cu reprezentanții instituțiilor responsabile APIA și OCPI pentru implementarea Programului Național de Cadastru în județul Bacău

            De la ora 10.00, astăzi, 6 martie, prefectul Liviu Alexandru Miroșeanu, împreună cu subprefectul Dragoș Emil Dragu, s-a întâlnit cu directorul Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA), Ghiță Burlui-Buznea și directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Bacău, Cristina Ionela Breahnă-Pravăț, alături de specialiști, pentru a analiza stadiul măsurilor dispuse și pentru a stabili noi modalități în vederea implementării eficiente a Programului Național de Cadastru în județul Bacău.
„Ne dorim să realizăm cu maximă eficiență acest program național în județul Bacău. Cele două instituții – APIA și OCPI – vor colabora pentru identificarea proprietarilor de teren și pentru mediatizarea programului în localitățile cuprinse în program, prin centrele APIA. De asemenea, primarii celor 13 unități administrativ teritoriale sprijină instituțiile de specialitate. Ne–am întâlnit astăzi pentru identificarea unor metode comune de lucru între cele două instituții pentru a facilita înregistrarea sistematică a tuturor imobilelor din județul Bacau de către OCPI”.