Prefectul Leonard Ioan Bulai a susținut astăzi, 21 martie 2021, ora 13:45 o conferință de presă

Prefectul Leonard Ioan Bulai a susținut astăzi, 21 martie 2021, de la ora 13.45, la sala mare a Palatului Administrativ din Bacău, o conferință de presă la care au fost invitați sa participe doamna director DSP Bacău,  dr. Mihaela Arim și domnul primar al municipiului Bacău, Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu.
Conferința de presă a avut în vedere prezentarea măsurilor Hotărârii de Guvern nr. 293 din 10 martie 2021 ce se aplică în localitățile din județul Bacău în care rata incidentei cumulate a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid 19 se constată ca este mai mare de 3 la 1000 de locuitori.
„Trebuie sa fim conștienți cu toții ca există niște reguli stabilite prin hotărâre de guvern ce trebuie respectate de toți.
Instituțiile statului de la nivelul judetului Bacău vor face tot ce stă în puterea lor pentru ca aceste reguli să fie respectate.
Există și excepții, de nerespectare a regulilor. Dar există și sancțiuni. Toate excepțiile sunt sancționate.
De asemenea, există interes de la nivel central pentru a stabili reglementări astfel încât sa fie ținută sub control această pandemie.
E important ca fiecare cetățean să fie responsabil și să respecte regulile de protecție pentru prevenirea și combaterea îmbolnăvirilor.” a precizat prefectul Leonard Ioan Bulai.