Prefectul județului Bacău, Liviu Alexandru Miroșeanu, a participat, împreună cu subprefectul Maricica Luminița Coșa, la ședința de bilanț al activității din anul 2019, organizată de Inspectoratul de Poliție Județean Bacău

Joi, 30 ianuarie 2020, prefectul Liviu Alexandru Miroșeanu și subprefectul Maricica Luminița Coșa au participat la ședința de bilanț a activității pe anul 2019, organizată de  Inspectoratul de Poliție Județean Bacău.

Cu această ocazie, prefectul județului Bacău a felicitat Inspectoratul de poliție pentru rezultatele obținute în anul precedent, exprimându-și convingerea că toți polițiștii și-a îndeplinit cu responsabilitate misiunile:

„Am împlinit, de curând, 30 de ani de la momentele tragice și, în același timp, înălțătoare din decembrie 1989. Sunt aproape 30 de ani de când Poliția Română nu mai este un instrument de opresiune, o forță îndreptată doar împotriva cetățenilor obișnuiți. Astăzi, polițiștii sunt oameni care au înțeles că legea nu este doar un concept din cărțile savanților, ci o expresie a voinței comunității care are nevoie de oameni care să o aplice.

Dumneavoastră, polițiștii de astăzi, sunteți acei oameni și, în numele locuitorilor județului Bacău, vă mulțumesc pentru acest lucru!

Fără îndoială, rezultatele dumneavoastră sunt dintre cele mai bune și sunt convins că v-ați îndeplinit cu responsabilitate misiunile. De asemenea, cunosc faptul că, dincolo de dotare, salarizare sau de condițiile de lucru, puterea unei forțe de poliție este dată de devotamentul și respectul față de cetățeni și lege. Sunt, astăzi, aici pentru a saluta o aceste valori după care vă conduceți viețile personale și profesionale.

Știu că, în momentele în care totul vă va părea dificil de gestionat și riscați să vă pierdeți reperele, vă veți întoarce cu privire către inima dumneavoastră, locul unde s-au întipărit cuvintele jurământului pe care l-ați rostit când ați intrat în această forță. Acolo, vă veți găsi puterea să mergeți mai departe, să vă dezvoltați și să fiți un model pentru tinerele generații.

De aceea, vă felicit pentru rezultatele dumneavoastră impresionante, vă doresc succes în continuare și vă asigur că, la nivel județului Bacău, cel puțin pe perioada mandatului meu de prefect, veți găsi în Instituția Prefectului un partener de nădejde, care va fi tot timpul gata să facă echipă cu dumneavoastră”.