O nouă ședintă extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bacău

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bacău a fost convocat de prefectul judeţului Bacău, Sorin Ailenei, începând cu ora 15:00, astăzi, 15 octombrie 2020, întro nouă ședinta extraordinară,  în sistem audio-conferință.

Pe ordinea de zi au fost două puncte importante: aprobarea de măsuri suplimentare pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 la nivelul județului Bacău, în conformitate cu prevederile Hotărârii de Guvern nr. 856 din 14.10.2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 15 octombrie 2020, precum și stabilirea unor măsuri care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19, precum și actualizarea și aprobarea scenariilor de funcționare pentru unitățile de învățământ preuniversitar în conformitate cu prevederile Ordinului Comun MEC/MS nr. 5487/1494/2020ținând cont de evoluția situației epidemiologice de la nivelul județului Bacău.

Prin Hotărârile nr. 44 și 45 s-au aprobat măsuri suplimentare de prevenire și combatere a efectelor pandemiei de COVID-19, respectiv, au fost actualizate scenariile de funcționare pentru unitățile de învățământ preuniversitar din județul Bacău.

Hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bacău pot fi vizualizate accesând link-ul: https://bc.prefectura.mai.gov.ro/informare-publica-covid-19/.