Noi soluții propuse de membrii HoReCa Bacău au fost analizate cu conducerea Instituției Prefectului – Județul Bacău pentru îmbunătățirea activității acestora în condiții de siguranță împotriva transmiterii SARS-CoV2

La propunerea prefectului Sorin Ailenei, s-a constituit o echipă de lucru cu reprezentanți din industria ospitalieră HoReCa Bacău în scopul identificării soluțiilor pentru desfășurarea activității acestora în municipiul Bacău.

Astăzi, 20 octombrie 2020 a avut loc o întrevedere cu conducerea Instituției Prefectului – județul Bacău în care au fost prezentate și analizate soluții propuse de membrii HoReCa pentru îmbunătățirea activității lor în condiții de siguranță și cu respectarea măsurilor de protecție impuse pentru diminuarea riscului de îmbolnăvire cu COVID 19.

La discuții a participat și directorul Direcției de Sănătate Publică Bacău, Mihaela Arim.

Aceste propuneri vor fi aduse la cunoștința membrilor Comitetului Județean pentru Situații de Urgență spre analiză și, totodată, înaintate forurilor superioare de decizie competente.