Noi constatări privind rata de incidență a cazurilor de COVID-19 pe ultimele 14 zile în județul Bacău

Duminică, 16 mai 2021, s-a desfășurat ședința extraordinară a C.J.S.U. Bacău, în sistem audio-conferință, în care a fost analizată situația privind incidența cumulată a cazurilor pe ultimele 14 zile în localitățile din județul Bacău, condusa de prefectul Leonard Bulai.

În urma reevaluării și analizei cazurilor de COVID-19 la 1000 de locuitori, prin Hotărârea nr. 69 a C.J.S.U. Bacău, se constată că localitățile  Scorţeni şi Dămieneşti  au scăzut sub pragul de 1,5 la mia de locuitori.

Localitățile care nu au fost menționate în Hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bacău în ultimele 14 zile, vor respecta măsurile prevăzute în Hotărârea de Guvern nr. 531 din 10.05.2021 cu modificările și completările ulterioare, pentru localitățile care au rata incidenței cumulate mai mică de 1,5/1000 de locuitori.

 

Hotărârile Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Bacău pot fi vizualizate în întregime, cu anexa aferentă, accesând link-ul: https://bc.prefectura.mai.gov.ro/informare-publica-covid-19/