Mesajul ministrului afacerilor interne, Ion-Marcel VELA, cu prilejul zilelor de 1 și 8 Martie

Luna martie este simbolul sosirii primăverii, al speranței și al renașterii. Este luna pe care o dedicăm tuturor doamnelor și domnișoarelor din viața noastră, în care le celebrăm și avem grijă să le demonstrăm prețuirea pe care le-o purtăm. Este luna ce are în centrul atenției FEMEIA.

Adresez mulțumiri  tuturor colegelor care lucrează în structurile Ministerului Afacerilor Interne. Știu că nu este ușor, mai ales că sunt domenii de activitate ocupate preponderent de bărbați, așa cum sunt jandarmeria, poliția, situațiile de urgență și care, prin natura lor, presupun în unele cazuri fermitate, putere fizică, multă stăpânire de sine. În aceste câteva luni de când sunt la conducerea Ministerului Afacerilor Interne, am constatat că doamnele și domnișoarele se fac remarcate la locul de muncă prin profesionalism, devotament și hotărâre. Fără ezitare, se alătură colegilor în misiunile pe care le au și nu acceptă favoritisme, reușind să se facă respectate de către colegi.

Apreciez în mod deosebit iscusința cu care împacă îndatoririle de serviciu cu cele de familie. Toți știm că nimeni nu poate înlocui o mamă sau gingășia, atenția ce definesc prezența feminină din familiile noastre.

Vă felicit, stimate colege, pentru profesionalismul de care dați dovadă în fiecare zi, în lupta pentru apărarea legii și a românilor!

Vă urez la mulți ani cu împliniri pe toate planurile și o primăvară frumoasă!

Dumnezeu să binecuvânteze Femeia și România!

MINISTRUL AFACERILOR INTERNE
ION-MARCEL VELA