Instituția Prefectului – județul Bacău a felicitat directorul Direcției Județene de Statistică, prof.univ.dr. Eugenia Harja, pentru întreaga sa activitate

Cu ocazia vizitei în județul Bacău a președintelui Institutului Național de Statistică, prof. univ. dr. Tudorel Andrei, la sala mare a Palatului Administrativ, a fost susținută astăzi, 18 iunie a.c., o conferință de presă organizată, în colaborare, de Instituția Prefectului – județul Bacău, Direcția Județeană de Statistică, Consiliul Județean Bacău și Direcția pentru Agricultură Județeană Bacău.

Tema conferinței de presă a fost „Recensământul General Agricol (RGA) – Runda 2020, discuțiile purtate vizând stadiul recenzării în județul Bacău și importanța colectării datelor în volum complet și de calitate.

Evenimentul a marcat încheierea activității profesionale a doamnei Eugenia Harja, în calitate de director executiv, la Direcția Județeană de Statistică Bacău.

Cu această ocazie, subprefectul Tudorița Lungu, a înmânat doamnei Eugenia Harja, în numele prefectului Leonard Bulai, al său și al subprefectului Narcis Jitaru, o diplomă de excelență în semn de apreciere a profesionalismului și devotamentului de care a dat dovadă în cariera sa, cât și pentru susținerea și expertiza acordate Instituției Prefectului -județul Bacău, în toate proiectele comune desfășurate.