Informare

📍Prefectul Leonard Bulai a avut luni și marți, 6 și 7 septembrie 2021, întâlniri de lucru cu directorii unităților de învățământ din județul și municipiul Bacău cu privire la începutul de an școlar. La aceste au fost invitați și părinții și reprezentanții elevilor.
📍Discuțiile au vizat actele normative care reglementează derularea cursurilor pentru anul școlar 2021-2022, vaccinarea elevilor, pregătirea pentru sezonul rece, asigurarea transportului în siguranță către unitățile de învățământ.
📍„Mi-am dorit să mă asigur că se depun toate eforturile pentru a pregăti unitățile de învățământ pentru noul an școlar. De asemenea, cred că reprezentanții Direcției de Sănătate Publică și ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență, prezenți la ambele întâlniri, au răspuns întrebărilor punctuale pe aspectele care țin de siguranța sanitară și pe linia protecției la incendiu.
La acest moment, pot spune că prin eforturile instituțiilor și primăriilor, ne putem aștepta la un început de an școlar bun, fără probleme semnificative.
Vineri, în ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență vom aproba și scenariile de funcționare pentru fiecare unitate. Sper ca la acel moment, rata incidenței cazurilor de Covid să ne permită să aprobam scenariul verde pentru toate școlile din județ”, a declarat prefectul Leonard Bulai.