În unitățile de învățământ din municipiul Bacău se vor desfășura cursurile tot on-line, potrivit scenariului 3, pentru o perioadă de 14 zile, începând cu data de 26.10.2020

În urma reevaluării incidenței cumulată a cazurilor de COVID19 la niveul municipiului Bacău se menține măsura stabilită în art. 2, alin (1), din Hotărârea C.J.S.U. nr. 41 din 09.10.2020, privind desfășurarea cursurilor on-line potrivit scenariului 3 pentru o perioadă de 14 zile începând cu data de 26.10.2020, urmând a fi reevaluată peste o perioadă de 14 zile.
Totodată, prin Hotărârea nr. 47, adoptată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bacău în ședința de astăzi, 22 octombrie, desfășurată în sistem audio, au fost actualizate și aprobate scenariile de funcționare pentru toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Bacău, după cum au fost propuse de consiliile de administrație ale acestora, avizate de Inspectoratul Școlar Județean Bacău și Direcția de Sănătate Publică Bacău.
Scenariile de funcționare pentru toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Bacău se aplică începând de astăzi, 22 octombrie a.c., sau potrivit observațiilor trecute în Anexa Hotărârii nr. 47, ce pot fi vizualizate accesând link-ul .