În ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență din Bacău de astăzi s-au analizat și aprobat noile scenarii în care unitățile de învățământ preuniversitar vor funcționa în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor determinate de virusul SARS CoV-2 începând din 30.09.2020

 

Prefectul județului Bacău, Sorin Ailenei, a convocat ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență astăzi, 29 septembrie 2020, ce s-a desfășurat cu începere de la ora 12.00, în sistem audio-conferință.

În cadrul ședinței au fost analizate propunerile consiliilor de administrație ale unităților de învățământ preuniversitar din județul Bacău privind scenariile în care se vor desfășura activitățile didactice în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor determinate de virusul SARS CoV-2.

În urma analizelor, prin Hotărârea nr. 34, au fost aprobate noile scenarii în care se vor desfășura activitățile didactice în unitățile de învățământ preuniversitar din județul Bacău, începând din 30 septembrie 2020.

Hotărârea C.J.S.U. Bacău nr. 34 poate fi vizualizată accesând pagina oficială de internet a Instituției Prefectului – județul Bacău: https://bc.prefectura.mai.gov.ro/informare-publica-covid-19/.