În ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență din Bacău de astăzi s-au actualizat și aprobat scenariile de funcționare pentru unitățile de învățământ preuniversitar din județul Bacău ce vor intra în vigoare la data de 21.09.2020

Prefectul județului Bacău, Sorin Ailenei, a convocat ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență astăzi, 17 septembrie 2020, ce s-a desfășurat cu începere de la ora 14.30, în sistem audio-conferință.

În cadrul ședinței au fost analizate propunerile consiliilor de administrație ale unităților de învățământ preuniversitar din județul Bacău privind scenariile avizate de Direcția de Sănătate Publică Bacău și, prin Hotărârea nr. 29 a C.J.S.U. Bacău, a fost aprobată situația centralizată și actualizată a scenariilor de funcționare pentru toate unitățile de învățământ preuniversitar din județul Bacău în condiții de siguranță epidemiologică pentru prevenirea îmbolnăvirilor determinate de virusul SARS CoV-2, în conformitate cu prevederile Ordinului Comun MEC/MS nr. 5487/1494/2020, începând din 21.09.2020.

Hotărârea nr. 29 a C.J.S.U. Bacău și anexa cuprinzând scenariile de funcționare pot fi vizualizate accesând pagina oficială de internet a Instituției Prefectului – județul Bacău, Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență „Mr. Ctin Ene”, Direcției de Sănătate Publică Bacău și a Inspectoratului Școlar Județean Bacău.

Aceste date vor actualiza săptămânal, în fiecare zi de joi sau ori de câte ori este nevoie, în funcție de situația epidemiologică la nivelul fiecărei localități.