“Fraternitatea dintre cele două națiuni este tot mai evidentă în zilele noastre”

În după-amiaza zilei de ieri, subprefectul județului Bacău, a participat la evenimentul de prezentare a companiei Tecnostamp Triulzi International Group ce a avut loc la sediul acestora din Hemeiuș.
La turul ghidat, alături de oficialitățile locale au fost prezenți și cei mai reprezentativi membri ai statului italian în România, în fruntea acestora fiind Excelența Sa Marco Giungi, ambasadorul Italiei în România.
Întrevederea s-a incheiat printr-o masă rotundă, acolo unde s-a adus în discuție modul în care o rețetă de succes, un model de afaceri care în Italia a generat prosperitate, a putut fi importat cu beneficii substanțiale pentru statul român în județul Bacău.
“Fraternitatea dintre cele două națiuni este tot mai evidentă în zilele noastre, acum când suntem legați de un parteneriat strategic consolidat și de niște legături culturale interminabile. La aproape 140 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre țările noastre (6 decembrie 1879) suntem mai uniți ca niciodată”, au fost cuvintele rostite la plecare de domnul subprefect, Paul-Claudiu Cotîrleț.