De Ziua Pompierilor – 13 septembrie, prefectul Sorin Ailenei felicită pompierii bacăuani pentru îndeplinirea misiunilor de salvare cu credință și profesionalism

Cu prilejul oferit de Ziua Pompierilor – 13 septembrie, la Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Mr. Constantin Ene” din județul Bacău, s-au desfășurat ceremonii de avansare în grad și acordare de distincții care au recompensat pe cel mai bun pompier și cel mai bun salvator.

Prefectul Sorin Ailenei, prezent la eveniment, a subliniat: „Dincolo de recunoașterea meritelor individuale, aceste avansări și distincții reprezintă și o recunoaștere a spiritului de camaraderie, de echipă, care există în mijlocul comunității pompierilorbacăuani, pentru că, mai mult ca oriunde, în această nobilă misiune a salvării oamenilor și bunurilor acestora, este important să știi că nu ești singur și că, la nevoie, există colegi care ăși vor da viața pentru tine, știind că și tu ai face la fel pentru ei. Vă felicit pentru credința și profesionalismul cu care vă îndepliniți misiunile. Vă doresc să vă bucurați de succes atât în plan personal, cât și în plan profesional.”