Conferință de presă pentru prezentarea măsurilor dispuse de autorităţile centrale referitor la protecţia populaţiei împotriva infectării cu virusul COVID-19

În urma şedinţei Grupului de suport tehnico-ştiintific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României din data de 09.03.2020, prefectul Liviu Miroşeanu a susţinut o conferinţă de presă în care a prezentat în detaliu noile măsuri dispuse de autorităţile centrale referitor la protecţia populaţiei împotriva infectării cu virusul COVID-19.
„Am vrut să dăm toate precizările necesare pentru a preîntâmpina orice interpretare care ar putea induce în rândul populaţiei panica. Măsurile care au fost dispuse de Comitetul Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă sunt, consider eu, fireşti în acest context şi, prin urmare, sunt convins că populaţia le va recepta ca atare. La momentul la care vorbim, situaţia la nivelul judeţului este una stabilă şi este de datoria mea să le transmit cetăţenilor aceste lucruri.”, a declarat prefectul Liviu Miroşeanu.