Comunicat

Persoanele cu handicap accentuat și grav din municipiul Bacău vor primi pachete de igienă și alimente.
În urma redistribuirii produselor care au fost alocate județului nostru, au rămas 330 de pachete de igienă și peste 600 de pachete de alimente.
Directorul Direcției de Asistență Socială Bacău, Carmen Vasluianu, va face demersurile pentru ca instituția pe care o conduce să preia în cursul săptămânii viitoare pachetele și să stabilească modalitatea prin care acestea vor ajunge, cât mai repede, la beneficiari.
Pachetul alimentar conține produse de primă necesitate, conserve, iar pachetul de igienă, produse pentru îngrijirea personală, atât pentru copii, cât și pentru adulți, săpun și detergent.
Într-o primă fază, au primit aceste produse persoanele titulare ale dreptului la venit minim garantat, familiile beneficiare de alocaţie pentru susţinerea familiei, persoanele aflate în situații critice temporar.
„Cred că aceste pachete de produse ajung la persoane care au cu adevărat nevoie de ele. Suntem datori să ajutăm acolo unde putem, iar această măsură de redistribuire este la îndemâna instituției noastre, de aceea nu am dorit să așteptăm mai mult decât era necesar”, a declarat prefectul Leonard Bulai.