Comunicat de presă

Prefectul Leonard Bulai a avut astăzi o întrevedere cu directorul Casei Județene de Asigurări de Sănătate Bacău, Bianca Clementina Topală, cu privire la sesiunea de contractare cu furnizorii de servicii medicale, medicamente și dispozitive medicale care va avea loc la finalul acestei luni.
„Am dorit, prin această întâlnire să mă asigur că unitățile medicale din județ vor avea parte de un tratament corect, de o negociere a alocărilor financiare în concordanță cu legislația, dar și cu bugetul anunțat. Este evident că pandemia a creat un alt context, dar la acest moment fluxul pacienților în spitale a revenit la ritmul dinainte de restricții și așa cum se observă, populația are în continuare mare nevoie de servicii medicale.
De aceea, cred că în urma discuțiilor care se vor purta între conducerea Casei și managerii de spitale, unitățile din județul Bacău vor primi finanțarea atât de necesară derulării activității la nivelul cerut de beneficiarii sistemului public de asigurări”, a declarat prefectul Leonard Bulai.