Comunicat

Prefectul Leonard Bulai a participat astăzi la evenimentul prilejuit de aniversarea a 100 de ani de la reglementarea profesiei contabile în România, un secol de la înființarea Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) – singurul organism național abilitat pentru acordarea calificărilor profesionale de expert contabil și contabil autorizat.
Cu acest prilej, domnul prefect a înmânat filialei băcăuane a CECCAR, președintelui Radu Faghiean,
o plachetă aniversară, în semn de apreciere față de munca depusă de experții contabili și contabilii autorizați care își desfășoară activitatea individual.
„Vă felicit pentru atingerea acestei borne! Un centenar este o garanție a profesionalismului unui corp de experți. Știm cu toții cât de important este sprijinul unui contabil bun, iar în acest sens, cred că rolul esențial pe care îl îndepliniți este de a furniza sprijin pentru antreprenori. Cred că mediul de afaceri depinde de ajutorul dumneavoastră, mai ales într-un context legislativ care se schimbă permanent. De aceea, vă felicit pentru munca pe care o depuneți și vă doresc succes pe mai departe!”, a declarat prefectul Leonard Bulai.
Foto : Petru Done