Astăzi am răspuns invitației celor două  universități băcăuane, Universitatea Vasile Alecsandri și Universitatea George Bacovia, de a participa la deschiderea noului an universitar

Astăzi am răspuns invitației celor două  universități băcăuane, Universitatea Vasile Alecsandri și Universitatea George Bacovia, de a participa la deschiderea noului an universitar.

M-am bucurat  să mă aflu în fața studenților și profesorilor, a fost o emoție constructivă, dialogul și comunicarea cu mediul universitar reprezintă pentru mine o continuă provocare.

Știu că educația realizată în universitățile băcăuane cultivă minți sclipitoare,  talente și formează valori. Sper ca aceste instituții de învățământ să ofere tinerilor suficiente oportunități pentru a-și construi cariere de succes în România.

Dragi studenți, indiferent de calea pe care o veți  alege la finalizarea studiilor, sper că ceea ce ați învățat în universitățile băcăuane vă va folosi pentru a avea o viață mai bună și pentru a ne transforma societatea în mai bine.