Astăzi, 12 septembrie 2019 se va desfășura festivitatea de învestire în funcția de prefect a domnului Valentin Ivancea, în prezența directorului general al Direcției Generale pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, domnul Teodor Iulian Gheorghe

Astăzi, 12 septembrie 2019, de la ora 10.30, la sala mare a Palatului Administrativ Bacău se va desfășura festivitatea de învestire în funcția de prefect a domnului Valentin Ivancea, în prezența directorului general al Direcției Generale pentru Relațiile cu Instituțiile Prefectului din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, domnul Teodor Iulian Gheorghe.

Totodată, va fi învestit în funcția de subprefect domnul Paul-Claudiu Cotîrleț.

Evenimentul este prilejuit de emiterea Hotărârii de Guvern nr. 651 din 9 septembrie 2019 privind încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Bacău de către doamna Coșa Maricica-Luminița, la cererea și solicitarea sa, a Hotărârii de Guvern nr. 656 din 9 septembrie 2019 privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Bacău de către domnul Ivancea Valentin, precum și a Hotărârii nr. 658 din 9 septembrie 2019 privind exercitarea, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de subprefect al județului Bacău de către domnul Cotârleț Paul-Claudiu.