Activități desfășurate de Inspectoratul de Poliție Bacău pentru siguranța cetățenilor au făcut obiectul analizei în ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice

Subprefecții Tudorița Lungu și Narcis Jitaru au condus ședința Comitetului Consultativ de Dialog Civic pentru Problemele Persoanelor Vârstnice, desfășurată astăzi,  19 mai, de la ora 11.00, la sala mică a Palatului Administrativ.
In ședință, reprezentantul Inspectoratului de Poliție Judetean Bacău a făcut o informare  privind activități desfășurate pentru siguranța cetățenilor.

În cadrul dezbaterii asupra materialului prezentat, s-a pus un accent deosebit pe campania de prevenire a furturilor din locuințe, desfășurată în colaborare cu asociațiile de proprietari.

Subprefectul Tudorița Lungu a adus în atenție situații din județ ce necesită intensificarea acțiunilor specializate de prevenire  dar și de combatere a infracțiunilor. Reprezentanții persoanelor vârstnice, au facut o serie de propuneri cu privire la imbunătățirea activității polițiștilor de proximitate de la nivelul municipiului Bacău, accentuând și necesitatea intensificării prezenței patrulelor mixte în parcuri și zonele aglomerate ale orașelor județului Bacău.