78 de persoane din cea mai mare fabrică de panel din România, ce se află la Comănești s-au vaccinat ca urmare a campaniei de informare desfășurată de Instituția Prefectului Bacău în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică, Primăria Comănești și structurile județene ale Ministerului Afacerilor Interne

Pentru ca vaccinul să ajungă cât mai aproape de cetățeni, la Comănești se desfășoară campania de vaccinare și cu echipa mobilă.

Până în prezent, au fost 78 de persoane vaccinate în cea mai mare fabrică de panel din România, ce se află la Comănești.

Subprefectul Narcis Jitaru, împreună cu reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean, medici și asistenți din Comănești, cu susținerea Direcției de Sănătate Publică și sprijinul primarului Viorel Miron, a participat la acțiunile de organizare a campaniei, fiind prezent și pe perioada de desfășurare a acesteia.

În același timp, subprefectul susține în zonă campania de informare privind posibilitatea vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2.